Tiedote liiketoimintakaupasta 22.04.2024

Tiedote liiketoimintakaupasta 22.04.2024

Alppilan Sähköhuolto ja APH-Tech ovat solmineet liiketoimintakaupan muovitsauskoneiden osalta. Kaupan myötä seuraavat tuotemerkit siirtyvät Alppilan Sähköhuollon piiriin: Ritmo, PF-Schweißtechnologie, Munsch ja Herz. Tämä strateginen päätös vahvistaa Alppilan Sähköhuollon asemia entisestään työkalumarkkinoilla huoltoliiketoiminnassa.

"Tämä kauppa avaa meille uusia mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmin sekä tehokkaammin. APH-Techin vankka osaaminen muovihitsauskoneiden alalla täydentää osuvasti omaa teknistä asiantuntemustamme ja palveluvalikoimaamme." kertoo Alppilan Sähköhuollon hallituksen puheenjohtaja Niko Heikkala.

APH-Tech vastaa Alppilan Sähköhuollon henkilökunnan kouluttamisesta, jotta sama laadukas palvelu saa jatkoa.

Lisäksi Alppilan Sähköhuolto kouluttaa henkilöstöä kevään aikana valmistajien järjestämissä koulutuksissa tehtailla.

Jatkossa muovihitsauskoneiden huollon tilaaminen onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme. Voit myös tuoda laitteet suoraan huoltoon liikkeeseemme Helsingin Tattariharjulle.

Mikäli teillä on kysymyksiä tai haluatte lisätietoja tästä liiketoimintakaupasta, olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä. Kiitämme teitä jatkuvasta tuestanne ja luottamuksestanne Alppilan Sähköhuoltoon.

Lisätietoja:

Niko Heikkala,
niko@putkikierre.fi
Joel Kirsimaa,
joel.kirsimaa@alppilansahko.fi
Alppilan Sähkö Oy
0404150513

Tommi Hassi
APH-Tech Oy
044 068 6900
tommi.hassi@aph-tech.fi

Takaisin blogiin