Yritys

Laadukas sähkötyökalujen huoltoliike, johon tunnetuimmatkin valmistajat luottavat!

Alppilan Sähkö sijaitsee Helsingissä ja on suurimpien sähkötyökaluvalmistajien virallisesti valtuuttama huoltoliike. Esimerkiksi Techtronic Industries Oy (Milwaukee) luottaa sähkötyökalunsa meidän huollettavaksemme.
Taitava huoltoviisikkomme ja joustava asiakaspalvelumme takaavat, että saat työkalusi takaisin kuten pitääkin: Toimivana ja sovitun aikataulun mukaisesti.
Huoltoliikkeemme sijaitsee Helsingin Tattariharjulla mutta huollamme työkalusi, olit sitten mistä päin Suomea tahansa.

Historia

Alppilan Sähkö on 1957 perustettu, nykyaikainen ja palveleva sähkötyökalujen huoltoliike.

Yrityksemme tarina lähti liikkeelle sähkömoottoreiden huollosta. Vuosien varrella alkoi eri merkkien edustuksia kertyä ja huollettavien laitteiden määrä kasvaa.
Historia on pitkä mutta päämäärämme on edelleen sama: Tehdä asiakkaidemme työkaluista toimivia sovitussa ajassa.

Meillä on poikkeuksellisen pitkät perinteet huoltotöistä ja työurat ovat kestäneet keskimäärin jopa 30-40 vuotta. Tällä hetkellä 7-henkisestä porukastamme virkaiältään vanhin työntekijämme aloitti noin 17 vuotta sitten, tarkoituksenaan olla “vain yhden kesän” huoltohommissa heti armeijan jälkeen... Onneksemme moni muukin on jäänyt suunnittelemaansa pidempään meille. Tähän työhön ei nimittäin suoraan löydy koulutusta, vaan kokemus on ehdottomasti paras opettaja eri merkkien ja mallien huollossa.

Pisimmän ajan samassa sijainnissa olimme ensimmäisessä toimipaikassamme Alppilassa, josta muutimme lopulta Herttoniemeen vuonna 1988, 30 vuoden jälkeen. Sen jälkeen olemme muuttaneet muutamia kertoja ja nyt vihdoin asettuneet nykyisiin tiloihimme Harkkoraudantielle, Tattariharjulle. Tällä hetkellä meillä on tilaa 479 neliötä ja varaa vielä kasvattaa huolto- ja säilytyspaikkoja asiakkaidemme kasvun mukana.