Valtuutettu hitsauskoneiden takuuhuolto

Uusin lisäys palveluihimme on hitsauskonehuolto. Hitstauskonehuollosta vastaa alan konkari Jana Moberg, jolla on vuosikymmenien kokemus hitsauskoneiden huolloista ja kalibroinneista. Meiltä saat myös kulutusosat, lisäaineet, hitsaustarvikkeet sekä validointipalvelun. Edustamme valmistajan valtuuttamana takuuhuoltona seuraavia merkkejä:

 • esab huolto

  ESAB takuuhuolto

  Tilaa ESEB hitsauskoneiden huippuluokan huolto ja korjaus Alppilan Sähköhuollosta. Täytä tilauslomake!

  ESAB 
 • Lincoln electric huolto

  Lincoln Electric takuuhuolto

  Hitsauskoneen optimaaliseen kuntoon tarjoamme ammattitaitoista Lincoln Electric huoltopalvelua sekä alkuperäisiä varaosia.

  Lincoln Electric 
 • Wallius huolto

  Wallius takuuhuolto

  Myös rajattoman hitsauksen mahdollistavien koneiden huollot, korjaukset ja varaosat harrastajalle ja ammattilaiselle.

  Wallius 
 • Wameta

  Wameta Tools takuuhuolto

  Laadukasta Wameta Tools hitsauskoneiden huoltoa ja korjausta vuosikymmenien kokemuksella.

  Wameta Tools 

Muut merkit ja varaosat: Kemppi, EVM, Migatronic

MITEN HOMMA TOIMII

TÄYTÄ TILAUSLOMAKE

Suuntaa kohti tilauslomakettamme ja täytä vaaditut kentät.

TILAA KULJETUS

Täytä vielä kuljetuslomake ja pakkaa tuotteet. Logistiikkakumppanimme Schenker hakee toimituksen osoittamastasi paikasta.

OTA RENNOSTI

Se on siinä! Aloitamme huoltotyöt paketin saapuessa. Huollamme 98% huolloista alle 2 viikossa, jonka jälkeen lähetämme paketin takaisin.

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Ei ollu pimuja eikä välkkyviä valoja.. mutta oli mitä menin hakemaan.

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Loistavaa ammattitaitoista palvelua.👍👍😊

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Asiakaslähtöistä palvelua! Kiitos!

Hitsauskoneiden huoltoliike

Etsitkö luotettavaa hitsauskoneiden huoltoliikettä, joka tarjoaa ammattitaitoista huoltoa ja korjausta? Alppilan Sähköhuolto on juuri sitä mitä tarvitset.

Hitsauskoneiden toimintakunto ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta työskentely on sujuvaa ja laadukasta. Tarjoamme kattavaa huoltopalvelua erilaisille hitsauskoneille, oli kyseessä sitten MIG-, TIG-, puikko- tai plasmahitsauskone.

Tiimissämme on kokeneita hitsauskoneiden huoltoammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet eri merkkien ja mallien huoltoon. Voit luottaa siihen, että ammattitaitoiset teknikkomme paneutuvat huolellisesti jokaiseen huolto- ja korjaustyöhön.

Käytämme huolloissamme ainoastaan korkealaatuisia varaosia, jotta hitsauskoneesi saavat tarvitsemansa osat ja komponentit. Näin varmistamme, että hitsauskoneesi toimivat optimaalisesti ja kestävät pitkään. Tavoitteenamme on tarjota sinulle luotettava ja pitkäikäinen ratkaisu hitsaustarpeisiisi.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme nopeaa ja tehokasta palvelua, jotta hitsauskoneesi olisivat mahdollisimman pian taas käyttövalmiita. Olipa kyseessä säännöllinen huolto, korjaus tai vianmääritys, voit luottaa siihen, että hitsauskoneesi palaavat huippukunnossa takaisin alle kahdessa viikossa. Ota yhteyttä jo tänään!