huolto albert roller

Tilaa Albert Roller takuuhuolto

Koko Suomen kattava huoltopalvelumme toimii yhteistyössä kuljetusliikkeiden kanssa, joten voimme noutaa laitteesi mistä tahansa Suomen kolkasta.

Tilaa huolto
takuuhuolto alber roller

Alppilan Sähköhuollon asiantunteva palvelu

Alppilan Sähkö on erikoistunut tarjoamaan huippuluokan huoltopalveluita Albert Rollerin työkaluille. Tarjoamme asiantuntevaa ja nopeaa huoltopalvelua.

Miksi Valita Alppilan Sähkö Albert Roller -työkalujesi Huoltoon?

 1. Asiantuntemus ja Kokemus: Alppilan Sähkön asiantuntijat ovat koulutettuja ja kokeneita Albert Roller -tuotteiden huollossa, mikä takaa työkalujesi pitkän iän ja luotettavuuden.
 2. Nopea ja Tehokas Palvelu: Ymmärrämme, että aika on rahaa. Siksi pyrimme tarjoamaan nopean ja tehokkaan huollon, jotta työkalusi ovat mahdollisimman pian taas käyttövalmiita.
 3. Kattava Huolto: Olipa kyseessä sitten puristustyökalun kalibrointi tai putkityökalun korjaus, Alppilan Sähkö tarjoaa kattavan huoltopalvelun kaikille työkaluillesi.
 4. Kilpailukykyiset Hinnat: Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja huoltopalveluillemme, jotta saat parhaan vastineen rahoillesi.
 5. Takuutyö: Kaikki huollot suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti, ja annamme työllemme takuun.

MITEN HOMMA TOIMII

TÄYTÄ TILAUSLOMAKE

Suuntaa kohti tilauslomakettamme ja täytä vaaditut kentät.

TILAA KULJETUS

Täytä vielä kuljetuslomake ja pakkaa tuotteet. Logistiikkakumppanimme Schenker hakee toimituksen osoittamastasi paikasta.

OTA RENNOSTI

Se on siinä! Aloitamme huoltotyöt paketin saapuessa. Huollamme 98% huolloista alle 2 viikossa, jonka jälkeen lähetämme paketin takaisin.

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Ei ollu pimuja eikä välkkyviä valoja.. mutta oli mitä menin hakemaan.

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Loistavaa ammattitaitoista palvelua.👍👍😊

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Asiakaslähtöistä palvelua! Kiitos!

Huolto ja korjaus myös merkeille: Rothenberger, Ridgid, Exact tools, T-Drill, Novopress, Rems, Super-Ego, Reed, Rex Industries, General ja Geberit