Laadukasta Takuuhuoltoa T-Drill Putkityökaluille

Takuuhuoltopalvelumme kattaa kaikki T-Drill putkityökalut, riippumatta siitä, missä päin Suomea työskentelet. Täytä lomake ja tilaa huolto.

Tilaa huolto

Miksi Valita Alppilan Sähkö T-Drill Takuuhuoltoon?

 1. Asiantuntemus T-Drill Työkaluissa: Alppilan Sähkön asiantuntijatiimillä on syvällinen tietämys ja koulutus T-Drill-työkaluista, mikä varmistaa, että huoltomme on korkealaatuista.
 2. Nopea Palvelu: Tiedämme, että aika on kriittinen tekijä teollisuudessa. Siksi pyrimme tarjoamaan nopean ja tehokkaan takuuhuollon, jotta työkalusi ovat käytössäsi mahdollisimman pian.
 3. Kattava Takuuhuolto: Takuuhuoltomme kattaa kaiken mahdollisen T-Drill putkityökaluissasi – oli kyseessä sitten laitteen vianmääritys, osien vaihto tai korjaus.
 4. Kilpailukykyiset Hinnat: Huoltopalvelumme on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, jotta saat parhaan mahdollisen vastineen rahallesi.
 5. Asiakastyytyväisyys: Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Me Alppilan Sähkössä sitoudumme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukea.
 • Vaihe 1: Täytä tilauslomake

  Suuntaa kohti tilauslomakettamme ja täytä vaaditut kentät.

 • Vaihe 2: Tilaa kuljetus

  Täytä vielä kuljetuslomake ja pakkaa tuotteet. Logistiikkakumppanimme Schenker hakee toimituksen osoittamastasi paikasta.

 • Vaihe 3: Ota rennosti

  Se on siinä! Aloitamme huoltotyöt paketin saapuessa. Huollamme 98% huolloista alle 2 viikossa, jonka jälkeen lähetämme paketin takaisin.

Huolto ja korjaus myös merkeille: Rothenberger, Ridgid, Exact tools, T-Drill, Novopress, Rems, Super-Ego, Reed, Rex Industries, General ja Geberit