Laadukasta Takuuhuoltoa T-Drill Putkityökaluille

Takuuhuoltopalvelumme kattaa kaikki T-Drill putkityökalut, riippumatta siitä, missä päin Suomea työskentelet. Täytä lomake ja tilaa huolto.

Tilaa huolto

MITEN HOMMA TOIMII

TÄYTÄ TILAUSLOMAKE

Suuntaa kohti tilauslomakettamme ja täytä vaaditut kentät.

TILAA KULJETUS

Täytä vielä kuljetuslomake ja pakkaa tuotteet. Logistiikkakumppanimme Schenker hakee toimituksen osoittamastasi paikasta.

OTA RENNOSTI

Se on siinä! Aloitamme huoltotyöt paketin saapuessa. Huollamme 98% huolloista alle 2 viikossa, jonka jälkeen lähetämme paketin takaisin.

Huolto ja korjaus myös merkeille: Rothenberger, Ridgid, Exact tools, T-Drill, Novopress, Rems, Super-Ego, Reed, Rex Industries, General ja Geberit

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Ei ollu pimuja eikä välkkyviä valoja.. mutta oli mitä menin hakemaan.

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Loistavaa ammattitaitoista palvelua.👍👍😊

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Asiakaslähtöistä palvelua! Kiitos!

Miksi Valita Alppilan Sähkö T-Drill Takuuhuoltoon?

 1. Asiantuntemus T-Drill Työkaluissa: Alppilan Sähkön asiantuntijatiimillä on syvällinen tietämys ja koulutus T-Drill-työkaluista, mikä varmistaa, että huoltomme on korkealaatuista.
 2. Nopea Palvelu: Tiedämme, että aika on kriittinen tekijä teollisuudessa. Siksi pyrimme tarjoamaan nopean ja tehokkaan takuuhuollon, jotta työkalusi ovat käytössäsi mahdollisimman pian.
 3. Kattava Takuuhuolto: Takuuhuoltomme kattaa kaiken mahdollisen T-Drill putkityökaluissasi – oli kyseessä sitten laitteen vianmääritys, osien vaihto tai korjaus.
 4. Kilpailukykyiset Hinnat: Huoltopalvelumme on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, jotta saat parhaan mahdollisen vastineen rahallesi.
 5. Asiakastyytyväisyys: Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Me Alppilan Sähkössä sitoudumme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukea.