Tilaa Trumpf takuuhuolto

Täytä lomake ja tilaa Trumpf takuuhuolto. Toimintasäteemme on koko Suomi.

Tilaa huolto

Miksi Alppilan Sähköhuolto Trumpf työkaluillesi?

 1. Asiantuntemus Trumpfin Työkaluista: Meillä on vuosien kokemus ja kattava osaaminen Trumpf työkaluista. Me tunnemme jokaisen ruuvin ja mutterin, ja tiedämme miten pitää ne tikissä.
 2. Palvelu, Joka Ei Hidastele: Nopeus on valttimme. Tiedämme, että työkalujen nopea palautuminen on kriittistä liiketoiminnallesi, ja me varmistamme, että saat ne takaisin ilman pitkiä odotuksia.
 3. Huolto, Joka Kestää: Takuuhuoltomme takaa, että Trumpf työkalusi saavat parasta mahdollista huolenpitoa – niin saat niistä irti maksimaalisen suorituskyvyn.
 4. Hinnat, Jotka Eivät Kirpaise: Laatu ei aina tarkoita suuria kustannuksia. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat kaikille palveluillemme, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä.
 5. Asiakaspalvelu, Joka Kuuntelee: Me Alppilan Sähkössä kuuntelemme sinua ja tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi.
 • Vaihe 1: Täytä tilauslomake

  Suuntaa kohti tilauslomakettamme ja täytä vaaditut kentät.

 • Vaihe 2: Tilaa kuljetus

  Täytä vielä kuljetuslomake ja pakkaa tuotteet. Logistiikkakumppanimme Schenker hakee toimituksen osoittamastasi paikasta.

 • Vaihe 3: Ota rennosti

  Se on siinä! Aloitamme huoltotyöt paketin saapuessa. Huollamme 98% huolloista alle 2 viikossa, jonka jälkeen lähetämme paketin takaisin.

Huolto ja korjaus myös merkeille: Bosch, Makita, Metabo, Dewalt, Hikoki, Festool, Flex, MAX, Paslode. Milwaukee