Tilaa Trumpf takuuhuolto

Täytä lomake ja tilaa Trumpf takuuhuolto. Toimintasäteemme on koko Suomi.

Tilaa huolto

MITEN HOMMA TOIMII

TÄYTÄ TILAUSLOMAKE

Suuntaa kohti tilauslomakettamme ja täytä vaaditut kentät.

TILAA KULJETUS

Täytä vielä kuljetuslomake ja pakkaa tuotteet. Logistiikkakumppanimme Schenker hakee toimituksen osoittamastasi paikasta.

OTA RENNOSTI

Se on siinä! Aloitamme huoltotyöt paketin saapuessa. Huollamme 98% huolloista alle 2 viikossa, jonka jälkeen lähetämme paketin takaisin.

Huolto ja korjaus myös merkeille: Bosch, Makita, Metabo, Dewalt, Hikoki, Festool, Flex, MAX, Paslode. Milwaukee

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Ei ollu pimuja eikä välkkyviä valoja.. mutta oli mitä menin hakemaan.

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Loistavaa ammattitaitoista palvelua.👍👍😊

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Asiakaslähtöistä palvelua! Kiitos!

Miksi Alppilan Sähköhuolto Trumpf työkaluillesi?

 1. Asiantuntemus Trumpfin Työkaluista: Meillä on vuosien kokemus ja kattava osaaminen Trumpf työkaluista. Me tunnemme jokaisen ruuvin ja mutterin, ja tiedämme miten pitää ne tikissä.
 2. Palvelu, Joka Ei Hidastele: Nopeus on valttimme. Tiedämme, että työkalujen nopea palautuminen on kriittistä liiketoiminnallesi, ja me varmistamme, että saat ne takaisin ilman pitkiä odotuksia.
 3. Huolto, Joka Kestää: Takuuhuoltomme takaa, että Trumpf työkalusi saavat parasta mahdollista huolenpitoa – niin saat niistä irti maksimaalisen suorituskyvyn.
 4. Hinnat, Jotka Eivät Kirpaise: Laatu ei aina tarkoita suuria kustannuksia. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat kaikille palveluillemme, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä.
 5. Asiakaspalvelu, Joka Kuuntelee: Me Alppilan Sähkössä kuuntelemme sinua ja tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi.